خواهرم خیلی عصبی است. روزی بخاطر دعوایی چنگال به طرفش پرت کردم یک دفعه چنگال توی دستش فرو رفت، قصدم فقط زدن بود.من هم بعد از دکتر بردن، از او معذرت خواهی کردم و با مبلغی پول او را راضی کردم. آیا برای من باز هم گناه است؟ تکلیفم چیست؟ مشاهده پاسخ »
آیا نمیتوان برابری دیه مرد و زن را در این زمان از احکام ثانویه دانست و آن را برابر دانست؟ مشاهده پاسخ »
یکی از اصناف (شش گانه) دیه، حله یمنی قرار داده شده و خلافی در مسئله نقل نشده و جانی مخیر است که بین اصناف مذکوره یکی را اختیار کند آیا جانی می تواند چند طاقه پارچه را که مساوی با دویست قطعه پوشش بالا و دویست قطعه پوشش پایین باشد، از پارچه های موجود در بازار محل سکنای خود تهیه و به عنوان دیه به اولیاء مقتول بدهد؟ مشاهده پاسخ »
چرا در اسلام، ما دستان دزد را قطع می کنیم؟ چرا مجازتهای دیگری از قبیل زندان و شلاق در نظر گرفته نمی شود؟ چون قطع دست اگر فرد دیگر توبه کند هم برایش محدودیت شغلی ایجاد می کند و هم مردم همیشه به دید بد به این فرد نگاه می کنند. آیا می توان دزد را تعزیر کرد؟ مشاهده پاسخ »
چنانچه در حادثه ای انگشت سبابه و شست دست راست شخصی قطع شود و پزشک خبره اعلام نماید که علاوه بر دیه مقدر (قطع انگشتان) بابت کاهش عملکرد اندام فوقانی دست راست که در اثر قطع دو انگشت شست و سبابه ایجاد شده ارشی معادل 11 درصد دیه کامل به مجنی علیه تعلق می گیرد آیا ارش منظور منطبق با نظر شارع مقدس می باشد یا خیر؟ مشاهده پاسخ »
در موارد قتل عمد گاهی اوقات قصاص جایز نیست مثلا هرگاه قاتل، پدر مقتول باشد، همچنین گفته شده که برای زوجین حق قصاص ثابت نیست. اگر قتل عمد در یکی از ماه های حرام صورت گرفته باشد و بین اولیاء دم و قاتل مصالحه ای برای پرداخت دیه صورت نگرفته باشد اولا زوجین حق مطالبه دیه را از قاتل بدون رضایت او به تبدیل قصاص به دیه دارند؟ ثانیا در چنین مواردی دیه تغلیظ می گردد یا اینکه تغلیظ اختصاص به قتل غیر عمد دارد؟ مشاهده پاسخ »
اگر در گناه لواط حد نخوری گفته شده تا آخر عمر باید شک در قبولی توبه باشد غیر آمرزش است، باید اعدام شوی و خود را معرفی کنی تا خدا ببخشد مشاهده پاسخ »
وقتی زن از حق حبس خویش استفاده می کند، خود زن یا مرد در اثر فشار غریزه جنسی مرتکب زنا می شوند، لطفا بفرمایید که زنای چنین زن و مردی زنای محصنه محسوب می شود یا غیر محصنه؟ مشاهده پاسخ »
از آنجا که یکی از سوالاتی که توسط مخالفین اسلام مطرح می شود این است که حکم حد شرعی، برخورد خشونت آمیزی با یک انسان است لذا در پیگیری تحقیقاتم در این مورد به راهنمایی جنابعالی نیازمندم که شرایط اجرای حکم حد زدن از نظر اسلام چیست؟ و در پاسخ به این شبهات به آنها چه می توان گفت؟ مشاهده پاسخ »