مصائب و فضائل حضرت صدیقه کبری «سلام الله علیها»

با این وجود که میدانیم فدک ارثی از حضرت رسول (صلی الله علیه وآله) نبود بلکه در زمان حیات شریف خودشان به حضرت زهرا (سلام الله علیها) عنایت کردند؛ اما چرا حضرت زهرا (سلام الله علیها) در خطبه فدکیه می‌فرمایند: اَیها بَنی قیلَةَ! ءَ اُهْضَمُ تُراثَ اَبی وَ اَنْتُمْ بِمَرْأی مِنّی وَ مَسْمَعٍ وَ مُنْتَدی وَ مَجْمَعٍ

مشاهده پاسخ »

برخی بر سند روایت (نحن حجج الله علی خلقه وجدتنا فاطمة حجة الله علینا) اشکال گرفته‌اند و این روایت را به دلیل اینکه در کتاب اطیب البیان آمده و مولف آن از متاخرین میباشد و سندی بر این روایت قید نکرده اند روایت را مجهول سند ذکر می‌کنند، آیا سند صحیحی در مورد این روایت وجود دارد؟

مشاهده پاسخ »

چطور پیامبر به عیادت شخص یهودی رفت که هر روز بر سرش آشغال می ریخت؟و حتی به هنگام عیادت،آن یهودی روی خود را از پیامبر بر می‌گرداند ولی پیامبر مجددا مقابل روی او می‌رود تا بالاخره آن شخص تحت تاثیر اخلاق والای پیامبر قرار می‌گیرد،پس آیا این دختر همان پیغمبر است که آخوندهای رافضی معرفی می‌کنند که در عیادت ابوبکر و عمر از آنها روی گرداند؟

مشاهده پاسخ »

مگر شما عقیده ندارید که پیامبر و امامان پس از مرگ نیز از احوال ما باخبرند و در واقع زنده اند، پس چطور میگویید حضرت فاطمه به کسانی که علیه او ظلم کرده بودند فرموده که شکایت شما را نزد پدرم خواهم برد، پس چطور پیامبر بی اطلاع است. و شما از کجا متوجه شده اید که منظور از اصحاب، ابوبکر و عمر هستند؟ و از کجا فهمیدید که منظور از ارتداد غصب خلافت علی بوده؟

مشاهده پاسخ »

در روایت شیعه آمده که حضرت زهرا (سلام الله علیها) بعد از رسول الله (صلی الله علیه و آله وسلم) ، هر هفته دو بار به زیارت قبور شهدا در بقیع می رفتند در حالی که در روایت سلیم بن قیس از حضرت سلمان (علیه السلام) آمده است که حضرت زهرا (سلام الله علیها) بعد از قضیه ی هجوم تا لحظه ای که رحلت فرمودند ، در بستر بودند . جواب حضرتعالی به این شبهه چیست ؟

مشاهده پاسخ »