بازدید حجج اسلام موسوی و بحرالعلوم از اساتید حوزه علمیه نجف اشرف از بنیاد فرهنگی امامت

🔸️بازدید دانشمند معظم حجت الاسلام والمسلمین سید علاء الدین موسوی و جناب حجت الاسلام والمسلمین سید احمد بحرالعلوم از اساتید حوزه علمیه نجف اشرف بنیاد فرهنگی امامت در شهر مقدس قم
🔹️استاد موسوی در محضر فقیه عالیقدر حضرت آیت الله سید علی حسینی میلانی مد ظله الوارف و حضور جمعی از طلاب و فضلا، باتقدیر از خدمات علمی و پژوهشی بنیان گذار و دست اندرکاران بنیاد امامت به بیان توصیه ها و تجربیات شخصی پرداخت.
🔸️ایشان بر لزوم ارتباط فعال طلاب و دانش پژوهان با دانشمندان معاصر تأکید کرد.این استاد حوزه، که سی سال پیش در حوزه علمیه قم مشغول به تحصیل بوده، خاطراتی از آن دوران را بازگو کرد: «در آن زمان، قم میزبان مجموعه‌ای از علمای برجسته و نامدار بود، اما من و هم‌درس‌هایم به دلیل تمرکز بر درس و اساتید خود، کمتر به سراغ دیگر دانشمندان می‌رفتیم. گمان می‌کردیم که پایبندی به اساتيد و درسمان کافی است، اما امروز رویکرد دیگری دارم و ای کاش از حکمت، تجربه و ارشادات آن بزرگان بیشتر بهره می‌بردم.»
🔹️وی با اشاره به نام‌های درخشان علمایی که روزگاری در قم تدریس می‌کردند و اکنون درگذشته‌اند، افزود: «ارتباط با دانشمندان، تنها به کسب علم محدود نمی‌شود؛ بلکه بهره‌مندی از تجارب زندگی و رهنمودهای اخلاقی و معنوی آنان نیز ضرورتی انکار ناپذیر است.» او به طلاب و فضلای جوان توصیه کرد که از فرصت حضور در محضر علمای معاصر استفاده کنند و «از هر بستانی گلی و از هر نخلی خرمایی» برچینند.
🔸️ استاد حوزه نجف در بخش دیگری از سخنان خود، به تجلیل از آیت الله میلانی دام ظله پرداخت و او را «تاریخ علم، تجربه و ولای اهل بیت علیهم السلام» توصیف کرد.
🔹️وی اظهار داشت: «این استاد عظيم الشان، الگویی برای طلاب و فضلاء هستند و باید قدر ایشان و امثالشان را دانست. طلاب نباید خود را به حضور در درس محدود کنند، بلکه باید از حکمت، عقلانیت و تجارب این بزرگان در تمامی فرصت‌های ممکن بهره‌مند شوند.»
او همچنین به پژوهش‌های کم‌نظیر معظم له در حوزه امامت و ولایت امیرالمؤمنین علیه السلام اشاره کرد و گفت: «آثار علمی ایشان، اگر نگوییم منحصر به‌فرد، دست‌کم کم‌نظیر است. فداکاری‌های ایشان در مسیر علم و خدمت به مکتب اهل بیت علیهم السلام شایسته توجه و مطالعه بیشتر است.»
🔹️معظم له در ادامه، از آرزوی خود برای حضور این عالم برجسته و تاثير گذار در حوزه علمیه نجف سخن گفت: «ما ، طلاب و فرهیختگان نجف اشرف مشتاقیم که از محضر ایشان بهره‌مند شویم و از تخصصشان در مباحث امامت استفاده کنیم.» وی با اشاره به تأسیس مرکز علمی امامت در نجف برای تحقق این هدف، ابراز امیدواری کرد که به‌زودی درس‌های این مرکز با برکت وجود این معظم له آغاز شود.
🔸️و در پایان با یادآوری علمایی چون علامه میرحامد حسین « صاحب عبقات الانوار» و مرحوم علامه شیخ عبدالحسین امینی، «صاحب موسوعه الغدیر» طلاب را به دیدار و بهره‌مندی از محضر اساتید معاصر تشویق کرد و گفت: «امروز شما این فرصت را دارید که از استادی و حمایت این عالم برجسته که در جوار حرم حضرت معصومه سلام الله علیها زندگی می‌کنند، بهره‌مند شوید.»
🔹️وی سخنان خود را با دعا برای طول عمر و سلامتی حضرت حجت بن الحسن عجل الله تعالی فرجه الشریف، رفع مشکلات و دغدغه‌های شیعیان در عصر غیبت، و تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف به پایان برد و مراسم با صلوات بر محمد و آل محمد علیهم صلوات الله خاتمه یافت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *